Verzending & retour 

 

VERZENDING
Bestellingen boven €50 worden gratis verzonden.
De verzendkosten voor orders lager dan €50 variëren tussen €3,95 en €4,95.
Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden. Wij verzenden de orders met PostNL. Deze bevatten altijd een track & trace nummer.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige vertragingen die worden opgelopen bij PostNL.

PRE-ORDERS
Pre-orders worden op bestelling doorgegeven aan de fabrikant. Hierdoor kan het langer duren voor je het binnen hebt. Sommige producten zijn niet op voorraad bij de fabrikant en moeten nog gemaakt worden. Houd rekening met gemiddeld 2 tot 3 weken levertijd. Wij houden je hier altijd van op de hoogte en zodra het is verzonden, krijg je van ons een mailtje met de track and trace.

RETOUREN
Je hebt 14 werkdagen om je item(s) te retourneren. Stuur ons na ontvangst zo snel mogelijk een mailtje via ( e-mail ) (met vermelding van jouw order nummer) en wij zorgen ervoor dat je de retourinstructies krijgt.
Belangrijk: Wij hebben geen retourlabels, dus de retourkosten zijn voor eigen rekening.

TERUGBETALING
Zodra wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen, controleren we of alles nog in orde is met het item. Eventuele aangehechte kaartjes horen aangehecht te blijven. Is alles in orde? Dan krijg jij het bedrag (excl. verzend- en retourkosten) teruggestort op je rekening binnen 14 werkdagen. *Wij geven geen geld terug op sale items.

Oorbellen kunnen niet retour wegens hygiëne. Er zit 2 maanden garantie op onze producten!